Despre noi

>
>
Despre noi

Cine suntem?

Intr-o lume agitata si mereu in schimbare, brandul Atmosphere a reusit sa isi croiasca un drum impresionant pe piata croitoriei din Romania. Cu o istorie bogata, infiintat in anul 2002, acesta se numara printre cele mai longevive si respectate branduri de croitorie din tara noastra.

La Atmosphere, colaboram cu companii importante la nivel local si international, producand o gama larga de confectii de dama si tineret sub firma Captive Fashion SRL. Personalul nostru este pregatit constant prin training-uri organizate de companie, astfel incat sa fim mereu la inaltimea asteptarilor dumneavoastra.

Valorile noastre

Ne concentram mereu pe calitate, tendinte si influente din moda, iar echipa noastra tanara si plina de entuziasm pune accent pe atentia fata de detalii si varietatea produselor, contribuind la realizarea unui stil elegant, confortabil si mereu in trend.

Valorile noastre se axeaza pe calitate si varietate, dar si pe respectul si confortul clientilor nostri. La Atmosphere Fashion, suntem dedicati crearii unui mediu placut si relaxant, astfel incat experienta dumneavoastra sa fie una memorabila si unica. Va asteptam sa fiti parte din povestea noastra, in care fiecare detaliu este gandit cu atentie si pasiune.

Misiunea noastra

Misiunea noastra este sa va aducem bucuria de a purta haine de calitate superioara, punandu-va pe deplin in centrul atentiei noastre. Ne mandrim cu faptul ca suntem dedicati oferirii unor produse si servicii de top, astfel incat afacerea dumneavoastra sa prospere si sa se bucure de succes.

Bucurandu-ne de o reputatie excelenta in randul clientilor nostri, suntem convinsi ca produsele si serviciile noastre va vor oferi satisfactie garantata. Atmosphere poate fi partenerul de incredere care va va ajuta sa va puneti in valoare stilul si personalitatea prin piese unicat, care vor reflecta autenticitatea si rafinamentul dumneavoastra.

Ne bucuram sa te cunoastem!

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart